Lekker eten in Lier!

Houdt u van lekker eten in goed gezelschap? Kom dan eens langs bij Brasserie Gero in Lier. In onze brasserie kunt u heerlijk ontbijten, lunchen of gewoon gezellig samen zijn. Een dagschotel, salade, burger of dessert? U vindt zeker en vast iets van uw gading op onze uitgebreide menukaart.

 

We verwennen u bovendien graag met een uitgebreid ontbijtbuffet. Wat is er immers leuker dan gezellig te gaan ontbijten of brunchen? Tussen 9.30 en 12.00 uur kunt u bij ons aanschuiven en genieten van heel wat lekkers. Reserveer een plekje met vrienden of familie en geniet van ons feestelijk ontbijt! Onze brasserie beschikt tevens over een gezellige kinderhoek met cinemazaal, om zelfs de kleinsten lekker bezig te houden.

 

Ook voor al uw feesten kunt u bij ons terecht. Zo kunt u uw feest organiseren in onze mooie feestzaal, of ons inschakelen als traiteur en cateraar bij u thuis. Welke formule u ook kiest, bij ons is uw familiefeest, koffietafel, babyborrel, communie- of huwelijksfeest in goede handen!

 

Geïnteresseerd in een van onze diensten of wenst u gewoon eens lekker te gaan eten in de omgeving van Sint-Katelijne-Waver, Heist-op-den-Berg, Duffel, Lint of Ranst? Contacteer dan Brasserie Gero in Lier. U kunt ons zowel telefonisch als via het contactformulier bereiken. Wij zijn maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag open van 11.00 tot 18.00 uur en zondag van 12.00 tot 18.00 uur. U vindt ons op de Aarschotsesteenweg 151 in Lier te Antwerpen.

 
 

BRUNCH OP:

5 febr, 5 maart, 2 april, 16 april (paaszondag), 7 mei, 4 juni

 

De ideale locatie voor alle kinderfeesten in Lier!

De mooie feestzaal met catering van Brasserie Gero in Lier beschikt over een moderne speelhoek en cinemazaal waardoor uw familiefeest, babyborrel, huwelijksfeest of communiefeest een daverend succes wordt?

 

Bent u op zoek naar een kindvriendelijke feestzaal om uwe kleine spruit eens goed te verwennen in de omgeving van Duffel, Sint-Katelijne-Waver, Heist-op-den-Berg of Ranst? Contacteer dan Brasserie Gero voor een feestzaal met catering in Lier te Antwerpen!

Video Brasserie Gero